Bliv frivillig på Hanstholm Asylcenter

 

Kontaktoplysninger

Navn: Iben Hjortshøj
Email: IHJ@thisted.dk
Mobil: 51267743

 

 

 

Hanstholm Asylcenter er ved at være et stort center og en stor del af Hanstholm. Vi har brug for frivillige der kan give beboerne ekstra værdi i hverdagen, som de ansatte ikke har tid til og mulighed for. Vi vil gerne invitere folk til at blive en del af hverdagen på centeret og være med til at skabe alt det sjove og hyggelige for beboerne. Man kan, som frivillig, engagere sig på mange forskellige måder. Det kan være alt fra at hjælpe i børneklub, lektiecafe, sport eller arrangere aktiviteter for beboerne. Hvis du har en ide til en klub eller en aktivitet, eksempelvis din hobby, som du gerne vil undervise i og hygge med, så hjælper vi med at skabe rammerne.

Som frivillig på Hanstholm Asylcenter behøver du ikke specielle kompetencer. Men du skal eje empati og have hjerte for mennesker på flugt, der sidder og venter i et fremmed land på en ukendt fremtid.

Du får fornøjelsen af at møde åbne og gæstfrie mennesker. Du kommer til at lære en anden verden at kende i et afslappet og hyggeligt fællesskab med beboerne og de andre frivillige.

Som frivillig får du mulighed for at deltage i kurser der målretter dig i dit arbejde med asylansøgere.

Kom og vær en del af vores dejlige center.

 

Ring eller skriv til os for nærmere information
Vi glæder os til at høre fra dig!